IT rekvalifikace s garancí práce. Seniorní programátoři vydělávají až 160 000 Kč/měsíc a rekvalifikace je prvním krokem. Zjisti, jak na to!
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Umelá inteligencia Nové

Chceš sa naučiť, ako využiť umelú inteligenciu na to, aby si bol produktívnejší a efektívnejší vo svojom každodennom živote? Potom absolvuj naše kurzy o AI, ktoré sú dostupné exkluzívne iba pre našich študentov !

Ešte nie si naším študentom? Rekvalifikuj sa v našom akreditovanom kurze pre junior programátorov WWW aplikácií. Nauč sa pracovať s modernými nástrojmi budúcnosti a vyberaj si z nekonečného množstva pracovných ponúk. Nikdy nie je neskoro začať:

Čo sa v kurzoch naučíš?

Naše kurzy ťa vykonajú svetom umelej inteligencie a ukážu ti, ako môžeš pomocou AI zefektívniť svoju dennú agendu a začať zarábať viac peňazí. Zistíš, ako AI využiť na automatizáciu rutinných úloh, správu kalendára, plánovanie, komunikáciu a spoluprácu, zlepšenie tvojich programátorských zručností a mnohé ďalšie.

Kurzy ti poskytnú nielen teoretické znalosti, ale aj praktické zručnosti prostredníctvom konkrétnych ukážok a cvičení. Po absolvovaní kurzu budeš schopný efektívne využívať nástroje AI vo svojom každodennom živote a práci, čím ušetríš čas a zvýšiš svoju produktivitu.

Na konci kurzov ťa čaká záverečný kvíz (po absolvovaní ktorého obdržíš certifikát), kde si môžeš otestovať svoje novo získané znalosti.

Kurzy AI


 

Aktivity